Всичките 8 епизода на Нашата планета вече са достъпни в Нетфликс.

...
Всичките 8 епизода на Нашата планета вече са достъпни в Нетфликс.
Коментари Харесай

Нашата планета е тук!

Всичките 8 епизода на " Нашата планета "  вече са налични в Нетфликс. Оригиналната документална поредност е снимана в 50 страни от всички континенти, за над 3500 снимачни дни. Поредицата показва оживелите естествените чудеса и разкрива по какъв начин дружно можем да създадем бъдеще, в което хората и природата да процъфтяват дружно. Тази забележителна серия включва невиждани до момента фрагменти от дивата природа, като демонстрира и какви стъпки би трябвало да се подхващат, с цел да я опазим. Гласът в " Нашата природа " е на емблематичния английски водещ сър Дейвид Атънбъроу. На други езици се включват звездите  Салма Хайек и Пенелопе Крус.

От замръзнали светове до джунгли, от крайбрежни морета до пустини и пасища, в намерено море и в сладководни региони и гори, епизодите демонстрират по какъв начин всеки организъм е обвързван с останалите и за какво естествения свят е от голяма важност за всички нас. „ Нашата природа “ е празник на удивителното биоразнообразие, с което споделяме планетата. Но не заобикаля да подчертае големият напън, който визира здравето и стабилността на естествените системи на Земята и които заплашват нашето лично бъдеще. Премиерата на „ Нашата планета “ в допълнение ускорява нашия изчерпателен апел за смисъла на природата за живота на хората.

" Нашата планета " се стреми да въодушеви обич към нашия дом и към невероятното многообразие на живота, което поддържа всички ни. Да направи природата значима за милиони хора по света и в последна сметка да въодушеви по този начин нужната смяна в мисленето и в дейностите, които да доведат на по-устойчив метод на живот.

Документалните серии се съпровождат от редица онлайн запаси и образователни стратегии, тъй че да можем да реализираме ново схващане за нашата планета пред аудитория от всички възрасти и целия свят. Препоръчвам ви всички да опознаете невероятната гама от наличие и да играете с невероятния „ разучаващ глобус “  предоставящ интерактивно пътешестване по нашата планета. Поредицата на Нетфликс и богатите свободно налични действия към тях ще покажат по-добър път за човечеството. Искаме да обърнем внимание на хората, че към този момент има допустими решения и технологии, от които можем да се възползваме. Ние просто се нуждаем светът да разбере, че е моментът е днес  - в този момент или в никакъв случай, и да заработим дружно.

WWF показва поздравления  и благодарности към екипа на „ Нашата планета “ и многочислените поддръжници  в мрежата на организацията, които работиха неуморно, с цел да осъществят този необикновен план. Гледайте го, споделете го и го оставете да ви въодушеви да продължим невероятната идея, в която сме обединени.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР